Horecacursussen

Uit de schoolkrant

Aanbieder van mondelinge en schriftelijke horecacursussen en trainingen.

Studie Horecatest De Vlaamse en Brusselse centra voor vorming en vervolmaking in de horecasector. Van vacatures tot een leuk hotelletje om te overnachten. Ontvang nu Ä 50 korting op vrijwel alle cursussen en opleidingen. Daarmee haal je een erkend diploma en bereid je je perfect voor op je toekomstige baan of het leiden van je eigen bedrijf. En kun je succesvol van start in het vak waar jij voor gaat. De cursussen kunt u naar keuze mondeling, schriftelijk of elektronisch volgen.

Informatie over leeftijdseis, programmaprijs en bijkomende kosten vind je in de prijzenbijlage. Met het cursusaanbod, de financiŽle tussenkomsten, brochures en de sectorconvenant. Chef kok in beeldEen videofilmpje over het beroep chef kok.

In het begin was alles wennen, een land maar twee uurtjes vliegen hiervandaan en toch zo totaal anders. Maar ik blijf er bij dat het enorm leuk is om te doen. Antwoorden van een kokPeter is chef-kok op een cruiseschip en geeft antwoord op enkele vragen over zijn beroep. Het grootste deel van het jaar loop je twee dagen stage in een bedrijf en ga je drie dagen naar school.

Advertenties