Toeristische

Uit de schoolkrant

Claudia heeft veel ervaring in de toeristische branche.

Toeristische Opleidingtest Onze opleidingen zijn ontwikkeld in overleg met het bedrijfsleven en het Onderwijscentrum voor Toerisme en Reizen en hebben behalve een theoretisch ook een belangrijk praktisch gedeelte. China en heeft een zeer uitgebreide reiservaring in AziŽ. Is jouw vooropleiding vwo of mtro? Dan kun je het traject zelfs in 1 jaar voltooien. Julief is in Hongkong geboren maar groeide op in Nederland. Claudia heeft veel ervaring in de toeristische branche.

De opleiding duurde in die tijd twee jaar en drie maanden. Josť van den Heuvel "Reizen verkoop je pas als je zelf ook enthousiast bent". Het volgen van een Associate degree in het toerisme is uitsluitend mogelijk bij de opleiding Functiegericht toerisme en recreatie. Alwin Setija "Een reisadvies gebaseerd op eigen ervaring werkt het beste".

In 1972 wordt de studieduur verlengd tot drie jaar, om te zorgen voor een betere universitaire aansluiting. Gerrie Gorts"Klanten moeten ervan op aan kunnen dat het klopt". Eline de Leur"Perfect maatwerk voor onze reizigers".

Advertenties