OfNieuwegein.

Uit de schoolkrant

Cursussen starten iedere week in Eindhoven ofNieuwegein.

Cursus Webdesigntest Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding nodig. Het theoretische deel vindt middels theorietoetsing plaats. Na succesvolle afronding van de cursus Webpage-designer kunt u in het bezit komen van een waardevol getuigschrift. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit.

Op cursusnetwerk kan iedereen zelf een online cursus ontwikkelen en volgen. Voor studies op ieder niveau en met optimale begeleiding. Bij alle cursussen wordt gebruik gemaakt van zelfgemaakt oefenmateriaal. Om deze opleiding te kunnen volgen, is geen specifieke vooropleiding vereist. Het is handig als je kennis hebt van webdesign op het niveau van de module Webdesign.

De cursus is verdeeld over 1 lesdag per week en duurt ca. Wat stel je dan voor voor iemand die amper weet hoe een banner te coderen? Ik maak de code door te copiŽren en te plakken. De cursus bestaat uit 18 cursusdagen en 1 examendag. Ik denk dat WYSIWYG-editors makkelijk zijn om snel code in elkaar te zetten, maar dat kan idd niet zo goed als met de hand. Degelijke studies en cursussen met een optimale begeleiding. Wel is enige ervaring met Windows gewenst en affiniteit met computers belangrijk.

Advertenties