Terechtgekomen

Uit de schoolkrant

Dankzij deze 3 jaar durende opleiding ben ik uiteindelijk terechtgekomen op mijn stageplaats VTB-Reizen Hasselt, het huidige Tui TravelCenter Hasselt.

Studie Reizentest Dankzij deze 3 jaar durende opleiding ben ik uiteindelijk terechtgekomen op mijn stageplaats VTB-Reizen Hasselt, het huidige Tui TravelCenter Hasselt. De 33-jarige Roberto Carlos zal zijn aan het eind van dit seizoen aflopende contract met een jaar verlengen, met een. Zo staat de weg open voor onthaasting en verwondering. Het verkeersongeval in Wanze, waarbij maandag de 30-jarige bestuurder van een bestelwagen om het levenkwam, is het gevolg van een verkeerd afgelopen inhaalmanoeuvre. Onbekenden hebben maandagavond rond 22 uur aan het Europaplein in Eisden-Tuinwijk Maasmechelen twee ambulanciers aangevallen.

Antibiotica zijn zinloos omdat ze geen enkel effect hebben tegen een virus. Een bejaarde dame is maandagavond gewond geraakt toen ze op straat werd overvallen door een 21-jarige jongeman. Dankzij de keuze van drie talen wordt je de mogelijkheid geboden om 2 masters te behalen in 5 jaar. Een schoolbus met 34 leerlingen van een middelbare school is maandag in de Amerikaanse staat Alabama van een viaduct ruim negen meter naar beneden gestort.

Vandaar het pakket van 4 verplichte talen Nederlands, Frans, Engels en Duits. Vanaf het 2de jaar kan je Spaans of Italiaans als vijfde taal volgen. Een verkoudheid is een ontsteking van de bovenste luchtwegen, veroorzaakt door een virus.

Advertenties