Bewijzen

Uit de schoolkrant

Dat bewijzen de volgende twaalf troeven van het vak Latijn.

Latijn Lerentest Latijnse teksten worden je gezond denkvermogen en je kritische zin bevorderd. Nederlands te vertalen moet er immers iets nieuws geproduceerd worden. De 10de en laatste bijeenkomst zullen we afsluiten door een stukje uit Jippus et Jannica te lezen de Latijnse versie van Jip en Janneke. Met deze woorden werd in Romeinse schouwburgen het einde van een voorstelling bekendgemaakt. Voor wie snel door de 100 meest voorkomende woorden in het klassiek Latijn wil lopen, is hier een lijst, samengesteld door mevrouw Van Egmond. Heerlijk bijpraten en het was weer precies zoals vorig jaar.

Het is verslavend, erg leuk en maakt leren makkelijk. Houdt uw totale score steeds in de gaten en print uw prijzen. Talk Now! is ontworpen voor mensen die snel een taal willen leren. Vanaf het begin word je door de verschillende delen van het woordenboek geleid. Latijnse bibliotheek EngelsOnline teksten om te downloaden voor persoonlijk of educatief gebruik.

Naast de complete Latijnse tekst is een deel van de Nederlandse vertaling in te zien. Kies je voor de variant met lessen basisgrammatica Nederlands, dan ontvang je 4 lessen extra. Hier vind je in de loop van het schooljaar het pensum van het 1e en het 2e schoolexamen Latijn. Keizer Augustus zou ze ook op zijn sterfbed gesproken hebben. We houden ons onder andere bezig met de Latijnse uitspraak, de grammatica en we zullen ons bezighouden met het uitbreiden van uw Latijnse woordenschat. Ook kun je er lekker snel de stamtijden nog eens mee doornemen. Maar het is niet dat het uren latijn iets met het aantal uren wiskunde heeft te maken . Deze beginnerscursus Latijn is bedoeld voor mensen, die in het verleden nog nooit Latijn hebben gevolgd, maar nu toch graag meer over deze taal en de daarbij behorende Romeinse cultuur te weten willen komen.

Je leerde de klassieken grondig, latijn en grieks, de moderne talen. Maar Marloes was al vrij, dus dat had ook geen zin. In het Latijn heeft elke letter belang voor de betekenis van het geheel. De aanhetweblogzetter van zovelen, begint weer opnieuw^^. Kox KollumEen cursus Latijn, teksten, vertalingen, meningen, plaatjes, spellen en links. Het eerste deel van Rome werd ongeveer duizend jaar voor Christus gebouwd.

Dat bewijzen de volgende twaalf troeven van het vak Latijn. Modern Grieks ofwel Nieuwgrieks, de taal die tegenwoordig in Griekenland wordt gesproken. Deze Latijnse vertaling van Griekse woorden die Caesar gesproken heeft is niet helemaal juist. En na zo'n dag vol fijne sleur dankt ze God ervoor, denkt aan iets dat totaal geen sleur is en valt ze in slaap. Alle instructie en uitleg in de Leren Online pakketten met een vreemde taal als doeltaal is in het Nederlands. Een uniek overzicht van 3000 jaar wereldgeschiedenis met toelichtingen op belangrijke historische gebeurtenissen.

Advertenties