Sinterklaas,

Uit de schoolkrant

De Lustige Poetsers vieren Sinterklaas, tussen 13 en 19 uur.

Knutselen Sinterklaastest Krijg je het niet van Sinterklaas, dan kan je het hier Harry Potter en de orde van de feniks kopen. Leveringen naar tuincentrum in binnen en buitenland en ook DisneylandParijs behoren tot het klienteel. Een sinterklaasfeest in de Ernest Claesstraat, tussen 12 en 17 uur. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe je speculaas moet maken.

Kleur iedere dag een tekening tot Sinterklaas jarig is. Een nieuwjaardrink in de Hockeystraat, vanaf 19 uur. De Lustige Poetsers vieren Sinterklaas, tussen 13 en 19 uur. Driekoningen-zingen en een nieuwjaarsdrink in de Wittestraat. Een hapje en drankje in de Goethestraat, vanaf 19 uur. Dit zijn de eerste fotosessie, er zullen er binnen afzienbare tijd nog volgen.

Een eindejaarsfeestje met hapje en drankje op het pleintje in de Trapstraat, vanaf 15 uur. Een eindejaarsdrink in de Atletenstraat, vanaf 17 uur. Een hapje en een drankje Ún een speeltruck voor de kinderen op het pleintje voor de Zavel in de Duinstraat, vanaf 11 uur. Het is zo ver, deze dagen komt de sint met al zijn Pieten over de daken, hij zal eindelijk mooie kadootjes kunnen geven aan de brave kinderen. Samen met de buren een toast op het nieuwe jaar in de Berendrechtstraat, vanaf 18. Een eindejaarsfeest met muziekoptreden op het plein Pottenbrug, vanaf 17 uur.

Advertenties