Erasmushogeschool

Uit de schoolkrant

De Raad van Bestuur van de Erasmushogeschool Brussel (EhB) heeft Bart De Schutter verkozen als voorzitter.

Beatrix Schooltest De Raad van Bestuur van de Erasmushogeschool Brussel EhB heeft Bart De Schutter verkozen als voorzitter. In 1990 waren er minstens tweehonderd miljoen vuurwapens in omloop. Claus sprak met organisaties van joden en het verzet, en langzamerhand ontstond het idee dat ook een Duitser een goed mens kan zijn. Reeds 9591 deelnemers hopen samen 5332699 km te overbruggen. Ook minister-president Balkenende zal de bijeenkomst bijwonen. De lakse Amerikaanse wapenwetgeving is hier natuurlijk niet vreemd aan.

Steven Vervoort, kabinetsmedewerker van Brussels minister Guy Vanhengel, werd verkozen als nieuwe ondervoorzitter. Volgens de Volkssterrenwacht Urania verloopt de verkoop van eclipsbrilletjes vlot. Amerikanen zouden geloofd hebben wat ze vandaag meemaken. Toch toonde Claus begrip voor het diep gewortelde wantrouwen jegens hem. Tot ver na zijn huwelijk verdiepte hij zich in de bezettingsperiode.

De opticiens en het onderwijs leven druk toe naar de gedeeltelijke zonsverduistering van 3 oktober. Op veel scholen lopen programma's die de gevolgen van geweld moeten beperken. Jorge Zorreguieta keurt een stier tijdens de landbouwdagen van Buenos Aires in 1979. Aanzien verwerven binnen de groep, bezitsverwerving en seks.

Advertenties