Meerwaarde

Uit de schoolkrant

De bedoeling is om uit de cursus de meerwaarde van excel voor inkopers te halen.

Fotografie Cursustest Focilux bvba nor any of the associated company's bear any responsabilty for the contents of such pages. Provinciaal en regionaal worden er ook activiteiten georganiseerd waaraan alle jeugdhuizen kunnen deelnemen. Er kan ook worden betaald met opleidingscheques, zodat de prijs gehalveerd wordt. Leden-jeugdhuizen worden aangemoedigd om het VFJ-logo op hun lidkaart te plaatsen, op deze manier krijgen meer dan 30.

Dit deel is cruciaal om de nodige basiskennis op te doen over hoe een reflexcamera werkt. Via hun lidmaatschap zijn ook de VFJ-jeugdhuizen lid van ECYC. Na afloop van de zwembadsessie worden de resultaten in groep bekeken en besproken. Hier worden de verschillende onderdelen van de reflexcamera, plus de beschikbare accessoires, besproken. In een jeugdhuis kan je andere jongeren ontmoeten in een ongedwongen sfeer.

We hopen dan ook dat we langs deze weg een pak mensen kunnen laten kennismaken met deze fantastische hobby. Die activiteiten of bijeenkomsten kunnen sportief, vormend, recreatief,. Je stapt er binnen voor een babbel, een drankje, de gezelligheid,. Ik hoop dat we veel van elkaar kunnen leren via dit forum.

Advertenties