Basiskennis

Uit de schoolkrant

De cursus Basiskennis boekhouden BKB biedt die kennis.

Bkb Opleidingtest Een opleiding waar en wanneer het u uitkomt en in uw eigen tempo. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. De cursus Basiskennis boekhouden BKB biedt die kennis. De lesstof is dus zeer up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld. Na afronding van de opleiding Basiskennis Boekhouden kunt u een eenvoudige administratie voeren. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit.

Alle opleidingen kunnen worden afgesloten met een landelijk erkend diploma. De cursus is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en sluit aan bij het nieuwe examen-programma van 2008. Komparo verzorgt de volgende administratieve opleidingen. Dit uitgebreide software-pakket biedt ontzettend veel mogelijkheden en kan maar liefst een jaar gebruikt worden. Inzicht in cijfers is niet alleen van belang wanneer je een loopbaan in de administratie voor ogen hebt, maar ook als je bijvoorbeeld als manager beslissingen op financieel gebied moet nemen.

Voor het examen dien je je online via de Associatie aan te melden. Het Praktijkdiploma Boekhouden behoort tot de meest gevraagde diploma's in ons land. Na afloop van de cursus Basiskennis boekhouden ben je op de hoogte van de belangrijkste boekhoudkundige principes. De examens worden flexibel per computer afgenomen en u kunt zelf aangeven wanneer u het examen wenst af te leggen. Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt.

En je weet precies hoe je met behulp van boekhoudsoftware een eenvoudige boekhouding kunt verzorgen. Wil je een baan in de administratieve sector? Dan is de cursus Basiskennis boekhouden voor jou de beste keus. Tevens ontvangt u uitwerkbladen voor de huiswerkopgaven met per opgave de benodigde gegevens.

Advertenties