Afwisselende

Uit de schoolkrant

De kinderen beoordelen de afwisselende werkvormen positief.

Kinderen Assertiviteitstrainingtest Ik weet inmiddels uit ervaring ik ben jeugdagent bij de politie dat pubers, tieners en jonge volwassenen wel degelijk diep in de put kunnen zitten en hier goede professional hulp bij willen hebben. Hierdoor krijgt u zelfvertrouwen en wordt u gevoel van eigenwaarde vergroot. De Nederlandse vertaling van het laatste Potter-boek is nu verkrijgbaar. Het kind trekt een vraag en beantwoordt die voor de groep. De kleuters kunnen elkaar interviewen aan de hand van de vragen. De kleuterleidster doet voor en de kleuters doen na mondeling.

Met een dipje hoef je uiteraard niet naar de dokter, met een mogelijke depressie zou ik dit wel adviseren. In de kleuterklas wordt de basis gelegd voor later sociaal functioneren. De groep wordt gegeven bij Bureau Jeugdzorg in Alkmaar. Zelf zou ik pas bij zeer ernstige klachten naar de huisarts gaan. Sombere buien horen volgens mij zeker bij de puberteit.

Zelfs baby's kunnen tekenen van depressie vertonen. Vaak heeft het kind minder eetlust, slaapt het slecht en is het dus moe. Ik vind de vraag erg beperkt, evenals de antwoorden. De groep telt 10 bijeenkomsten en zijn op dinsdagavond. Als de depressieve stemming langer aanhoudt, zou ik zeker om advies vragen bij de huisarts of een andere deskundige op dat gebied. Daarnaast wordt de emotionele ontwikkeling tijdens de puberteit m. Als ze Erik en Martha ontmoet, lijkt dat het begin van een mooie vriendschap. Tijdens deze dag zet Vlaanderen honderden gebouwen open voor het grote publiek.

Advertenties