Doorstroomoptie

Uit de schoolkrant

De opleiding Onderwijskunde doorstroomoptie Psychologie K.

Studie Psychologietest De bacheloropleiding Onderwijskunde doorstroomoptie naar Psychologie K. Het programma kan voltijds of deeltijds worden gevolgd. Eerste bachelor Onderwijskunde doorstroomoptie naar Psychologie K.

Tweede en derde bachelor Psychologie aan de KULeuven. Het onderwijs in kleine groepen biedt de mogelijkheid voor studenten tot een actieve deelname aan het vaardigheidsleren en tot gerichte feedback. De opleiding Onderwijskunde doorstroomoptie Psychologie K. Tijdens de laatste twee weken van de maand juli kan je aan het Centrum voor Levende Talen CLT een intensieve cursus Frans, Engels, Duits of Spaans volgen.

Dienst voor Studiebegeleiding van de faculteit Wetenschappen, Celestijnenlaan 200C, 3001 Heverlee. Wil je je wiskundekennis of de manier van wiskundig redeneren wat opfrissen, dat kan. Het programma omvat 60 studiepunten voor 1500 tot 1800 uren studiebelasting. Door die interactieve lessen heb ik ook veel geleerd van mijn studenten. Het eerste jaar is voor alle studenten gemeenschappelijk. Het vak PD52 wordt specifiek voor dit programma georganiseerd.

Advertenties