Zorgtraject.

Uit de schoolkrant

De opvolging van kinderen en situering binnen het zorgtraject.

Kinderen Lerentest Zij leren met elkaar samenwerken, rekening houden met elkaar en elkaar helpen. Lezen begint op de leeftijd van acht, negen maanden. Op deze video wordt getoond hoe men met het boek Argus kan werken. Het moet bespreekbaar worden in alle klassen, en dan is het haalbaar.

Op een bepaald moment zijn het jongeren die alleen de straat op gaan. Het is ook de taak van de grootouders om wat het kind op school leert, verder met het kind in te oefenen. Het Paaskamp gaat door tijdens de paasvakantie in het Koningin Fabiola Home, Weldoenerstraat 5, 3630 Maasmechelen. Wij denken wel eens dat hij alleen naar de prentjes kijkt. Ze gaan meer lezen, dat geven de leerkrachten duidelijk aan. Preventie van brandwonden continu aandacht geven is geen overbodige luxe.

Dat is veel moeilijker te scoren, zeker in rapportcijfers. Het jongetje kijkt beteuterd en brengt het boek terug. Op dat moment zullen ze moeten toepassen wat ze als kind van anderen geleerd hebben. Voor de +17-jarigen wordt een survivalweekeind georganiseerd in Oktober in de Ardennen of aan zee. Een leven lang getekend door littekens; zichtbare en onzichtbare littekens.

Advertenties