Ouderverstoting.

Uit de schoolkrant

Deel 9 van onze serie over bijzondere kinderen gaat over ouderverstoting.

Opvoeding Kinderentest Mogen kinderen blootgesteld worden aan reclame voor ongezonde voeding? De Consumentenbond en de Hartstichting vinden van niet. Maak duidelijk dat de virtuele wereld een schijnwereld is. Wat hebben kinderen nodig op welke leeftijd? Wat is precies gezond? Karin Amstuz schreef er een boek over, en Marieke Henselmans ging na of het bruikbaar is. Een echte oplossing bestaat niet, maar verlichting wel. Moet je je kinderen nu wel of niet meenemen naar een begrafenis? Meike Slagt vat samen hoe daar in de wetenschap over wordt gedacht.

Slaapproblemen zijn met stip de grootste zorg van ouders met jonge kinderen. Wie zich voordoet als kind kan een een volwassene zijn. Dit steunpunt is niet alleen bedoeld voor ouders, maar voor iedereen die op wat voor manier dan ook, professioneel of privé, te maken heeft met kinderen. Ervaringsverhaal van een alleenstaande moeder met een akelige historie.

Deel 9 van onze serie over bijzondere kinderen gaat over ouderverstoting. In totaal stappen vijftien vrouwen naar de rechter. Kinderen kunnen niet alleen gelaten worden bij hun surftochten over het World Wide Web.

Advertenties