Doelstellingen

Uit de schoolkrant

Deze doelstellingen worden hier beschreven per zwaartepunt van de studie.

Studie Informaticatest In DiskIdee Radio podcast nummer 13 interviewt Jozef Schildermans DiskIdee-stagiair Kevin Leppens, die binnenkort afstudeert als Bachelor in de Informatica. Sjabloon voor departement Onderwijs met programma 2de BAC. Studie van het geheugenbeheer tijdens de uitvoering van objectgerichte programma's. Voor het zover is, verwachten we van jou dus een heleboel motivatie en inzet.

Deze doelstellingen worden hier beschreven per zwaartepunt van de studie. Tabel met laatste aanpassingen aan het curriculum in fuctie van 3+1 i. Introductie tot grafische notaties om het ontwerp van eenvoudige softwaresystemen vast te leggen. Minstens te bekijken is het hoofdstuk specifiek voor onze opleiding. Enerzijds worden notaties en methodes bestudeerd om softwaresystemen op een adequate manier te ontwerpen en te beschrijven.

De gegevens worden 1x per week op vrijdag vernieuwd. Vraag dat maar aan de duizenden studenten die al bij ons afstudeerden. Dit veronderstelt ondermeer een basis in patroonherkenning. Europese Regionale Vergadering van de Internationale Arbeidsorganisatie I.

Advertenties