Volwassenen

Uit de schoolkrant

Een boek voor volwassenen en voor studenten secundair onderwijs.

Onderwijs Informaticatest Een boek voor volwassenen en voor studenten secundair onderwijs. Typ-Top plus vandaag leert de techniek aan om op een vlotte en efficiŽnte manier met een toetsenbord te werken. Lessen voor het opzetten van een presentatie en modellen voor de uitleg van de schermindeling en de placeholders op een dia. Handboek voor de beginnende internetgebruiker, zowel voor volwassenen als voor een jong publiek. Als Netwerkbeheerder ben je na het volgen van de opleiding in staat om als zelfstandig netwerkbeheerder in een professionele omgeving te werken.

Je kiest in deze opleiding voor†twee vakken die je wil onderwijzen. Computerhandboek voor het aanleren van Access, gebaseerd op de beproefde 'Office vandaag'-methode. Je kan dan autonoom netwerken opbouwen, configureren, optimaliseren en onderhouden. Computerhandboek voor het aanleren van Excel, gebaseerd op de beproefde 'Office vandaag'-methode. De praktijklijn kan je beschouwen als een leerproces in het werkveld. Opleidingen in multimedia en communicatie webmaster b.

Studenten van de Hogeschool Leiden voeren in het kader van hun opleiding een aantal projecten uit op het netwerk van Wireless Leiden. Voor het besturingssysteem Windows Vista zijn verschillende lessenontwikkeld voor blinde en slechtziende leerlingen. Met talrijke opdrachten, oefeningen, tips en een zeer overzichtelijke opbouw. Een klein probleem kunnen analyseren en omzetten naar een uitvoerbaar programma in de taal visual Basic.

Advertenties