Communicatie,

Uit de schoolkrant

Een brede waaier aan opleiding in verkoop, communicatie, leiding geven.

Opleiding Kinderopvangtest Een brede waaier aan opleiding in verkoop, communicatie, leiding geven. Niet een gebrek aan orders maar de schuldenlast deden de firma de das om. Een instelling van de Franse gemeenschap in Brussel die beroepsopleidingen voor volwassenen organiseert. We vergoeden je volgens de tarieven van het openbaar vervoer.

De opleiding die je wil volgen is erkend door VDAB. In heldere taal wordt uitgelegd waarom kinderen zich op een bepaalde manier gedragen. De Europass is een Europese certificatie van een in het buitenland gevolgde opleiding. Limob is de paritiar beheerde, dienstverlenende vzw van en voor de lidbedrijven en hun bedienden van de metaalsector in Limburg.

Overzicht per regio van opleidingscentra voor volwassenen in Vlaanderen. De meeste OKiDO-projecten zijn geopend van 8 tot 17 uur. Vitamine W ontwikkelt projecten voor laaggeschoolde langdurig werklozen en opleidingen voor uitvoerenden op de werkvloer vooral in en rond Antwerpen. Met de spoedcursus Bedrijfsbeheer behaal je in minder dan een maand het wettelijke attest dat nodig is om te starten als zelfstandige. Bij het failliete carrosseriebedrijf Bril, sinds 1966 verankerd in Roeselare, zijn alle 134 werknemers ontslagen.

Advertenties