Masteropleiding

Uit de schoolkrant

Een masteropleiding binnen de bio-medische wetenschappen kun je na het hbo in twee tot tweeŽnhalf jaar voltooien, afhankelijk van je vooropleiding.

Hbo Medischtest Ikzelf ben ook geintereseerd in informatica, heb dit jaar bij een opendag een tijd staan praten met iemand die al afgestudeert was. Gewoon ja, ik denk dat het me wel zou interesseren. De opleiding duurt 4 jaar en wordt afgesloten met een stage en een afstudeeropdracht. Ik heb zelf A1 toegepaste informatica gedaan BE, en dit met 4 uur wisk in het middelbaar. Milieukunde, of volg je gemeenschappelijke vakken zoals Wiskunde. Als je al binnen de regio woont kun je alleen van dit aanbod gebruik maken als er kamers overblijven.

Experimentele vaardigheden zijn in dit vak erg belangrijk. Zijn C++, Java en Visual Basic op de een of andere manier te vergelijken met AS? Qua redeneren misschien, zelfde termen. De minimum leeftijd voor deze leerlingplaats is 16 jaar en 9 maanden.

Ook met een diploma van het lang Middelbaar Beroepsonderwijs of een gelijkwaardige vooropleiding kom je ook in aanmerking voor deze opleiding. De opleiding is praktijkgericht en goed georganiseerd. Hij had het er ook wel over dat de wiskunde die hij kreeg duidelijk nut had in het programmeren wat dus erg belangrijk is voor mij. Je moet voor jezelf uitmaken of je goed bent in wiskunde.

Advertenties