Opleiding

Uit de schoolkrant

Een opleiding die in de markt zijn sporen heeft verdiend.

Opleiding Flashtest Met de opleiding webdesign mystudy edition kunt u vanaf uw werkplek of thuis snel aan de slag met webdesign. Namens de stuurgroep geneeskunde nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan deze cyclus. Door een perfecte afwisseling tussen theorie en waarheidsgetrouwe oefeningen, is het perfect mogelijk om snel na een opleiding aan de slag te gaan. We hopen u talrijk te mogen ontmoeten en waarderen ten zeerste uw inbreng in de discussie.

Indien u een opleiding op maat wenst te organiseren, berekenen wij u graag hiervoor de prijs via offerte . Dit om de cursisten zoveel mogelijk individueel te kunnen ondersteunen. Linux is een geduchte concurrent op de servermarkt. De cursussen zijn persoonlijk, praktisch gericht en intensief.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Glaxo-Smith-Kline waarvoor onze hartelijke dank. Zo helpen we bijvoorbeeld je software strategie te bepalen of ontwikkelen we je eigen CAD-stijlen. We werken steeds met groepen van maximum 8 deelnemers en er is voldoende ruimte voor specifieke vragen. Deze zaken zijn niet in bovenstaande prijs inbegrepen. Maar ook in andere deelgebieden van de gastro-enterologie is de klinische en wetenschappelijke vooruitgang merkwaardig. Ongetwijfeld heeft de verfijning van de endoscopische diagnostische en interventionele mogelijkheden in belangrijke mate bijgedragen tot deze opbloei.

Advertenties