Schoolschriftje

Uit de schoolkrant

Er werd ook een schoolschriftje uitgegeven met een prachtige romantische plaat voorop, met een wieg en daaromheen dertien feeŽn.

Schoolschrifttest Er werd ook een schoolschriftje uitgegeven met een prachtige romantische plaat voorop, met een wieg en daaromheen dertien feeŽn. In het boek Appeltjes van Oranje met zwarte silhouettekeningen van Frans ter Gast en versjes van Han G. Verder zou ik hem ook aanspreken op het feit dat hij zo'n verhaal in zijn schoolschrift schrijft.

In een sierrand staan de wapens van de provincies en overzeese gebiedsdelen. Over zijn seksuele belangstelling zou ik me geen zorgen maken, al zal hij nog wel moeten leren dat die belangstelling aan sociale regels en normen gebonden is. Daardoor zal hij er ook niet meer naar vragen en er geen blijk meer van geven.

Zijn er misschien oudere kinderen in zijn omgeving die hem het een en ander verteld hebben? Heeft hij wat gezien op tv? Vraag het hem maar. Hoogbegaafdheid heeft op zich niets te maken met het toenemen van de belangstelling voor seks. Wel zal uw zoon veel sneller bepaalde woorden of gedragingen begrijpen en interpreteren. Door de sociale normen die een jong kind leert, weet hij dat volwassenen meestal niet zo gelukkig zijn met zijn seksuele belangstelling. Hoogbegaafde jongen 6 schrijft gedetailleerd seksverhaal.

Advertenties