Illustraties,

Uit de schoolkrant

Ervaring Illustraties, Grafische vormgeving, DTP, webdesign m.

Dtp Opleidingtest Voor deze cursus heb je geen speciale vooropleiding nodig. Heb de aanvraag voor het Grafisch Lyceum de deur uit. De cursist ontvangt na succesvolle beŽindiging van de cursus het branche-erkende GOC-Certificaat DTP-Operator. Ben je al in het bezit van deze pakketten of van een van deze pakketten, dan kun je ook inschrijven voor de cursus zonder een van deze pakketten.

Fijn dat je de knoop hebt doorgehakt en dat je aan een nieuwe opleiding gaat beginnen. De cursus Desktop publishing is inclusief alle software. Met deze cursus heb je een prima basis om te leren werken met andere DTP-programmaís als Quark XPress en Adobe InDesign. De cursus is verdeeld over 1 lesdag per week en duurt ca.

Ervaring Illustraties, Grafische vormgeving, DTP, webdesign m. Daarbij gebruik je de digitale beelden die je zelf hebt bewerkt. Voor een goede gedegen opleiding op het gebied van grafisch ontwerp heb je nu eenmaal wel een aantal jaren nodig, waarom vind je dat te lang? Als je kiest voor een avondstudie kun je je baan ook nog 's blijven behouden. Niet gevonden hetgeen u zocht? U vind het met Google. Stap voor stap leer je professioneel omgaan met het DTP-pakket.

Advertenties