Zelfstudie.

Uit de schoolkrant

Het boek kan gebruikt worden als handboek bij een inleidende cursus voor studenten, maar het is op zijn minst even geschikt voor zelfstudie.

Samenvatting Boektest Het aantal cassettes is afhankelijk van het gedrukte boek en is te lezen vooraan de doos of te beluisteren op het eerste spoor van de eerste cassette. Het heeft me echt ontroerd, vooral omdat ik al deze gevoelens reeds zelf beleefde. De cassettes zijn genummerd en liggen altijd in dezelfde volgorde, zodat je het boek gemakkelijk kunt volgen. De bibliotheek is iedere werkdag open van 8 uur tot 12 uur en van 12. Bedankt dat je jouw liefde en talenten met de buitenwereld kiest te delen.

Gaat het om een cassette die stuk is, dan ontvang je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar. Je begint steeds met de eerste cassette rechts onderaan. Telefonisch of schriftelijk verlengen kan, als het werk intussen niet door een andere lezer is gereserveerd.

Je woorden nam ik in mij op en raakten mij meteen, ik werd ontroerd van de intense manier waarop jij je verhaal schrijft. Is deze ten einde dan draai je die om en beluister je het tweede spoor. Er worden geen afwijkingen op bovenstaand reglement toegestaan, noch is hierover communicatie mogelijk.

Advertenties