Ondertussen

Uit de schoolkrant

Het duurt wel een stuk langer en ondertussen kan je niets uitvoeren.

Lange Franstest Het duurt wel een stuk langer en ondertussen kan je niets uitvoeren. Paul Severs viert zijn jubileum als zanger met nieuwe single. Adverteren op Tequila-altijd een schot in de roos, reeds bijna méér dan 24 jaar ervaring in publiciteit.

Ik wou even een trucje laten kennen hetgeen ik toepas. Nu maar hopen dat deze cd de weg vind naar het grote publiek en weet te apprecieren. De 30 beste platen met iedere week een Radio Tequila tipplaat elke zaterdag van 16u00-18u00 met Rik Van Vinkt. Echter standaard defragmenteren in windows is niet zo krachtig en laat veel staan daar ze in gebruik zijn. Zowel Jo als Francesco Planckaert stoppen met wielrennen. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden.

Er zijn momenteel 1 gebruiker en 201 gasten online. Defragmenteren helpt uw computer snel werken, dit weet men ondertussen al. Je hebt er geen martelende MIVD-officieren voor nodig om te beseffen dat de Afghaanse oorlog verloren is. In rang twee zijn er 20 winnaars, waaronder één Belg. Dat meldt het management van het zangduo, dat bekend werd na keihard te zijn afgekraakt in het televisieprogramma X Factor. Een cd in uitsluitend Gentse dialect kan je tijdelijk verkrijgen aan 12 euro i.

Advertenties