Huishoudschool

Uit de schoolkrant

Het gaat om de huishoudschool aan de Kruitlaan in Groningen.

Basisschool Groningentest Algemene informatie, informatie voor leerlingen en basisschool -leerlingen. Grooth, Rob Langeveld, Peter Coster, Jan Schipper etc. Akkerbouw en veeteeltGroningen heeft in het noorden veel kleigrond met grote boerderijen. Met onze homepage bieden we de kinderen de mogelijkheid om werkstukjes, tekeningen, etc. De provincie Groningen ligt in het noorden van Nederland. Dominique en Diana dochter van de hoofd van de school.

Het gaat om de huishoudschool aan de Kruitlaan in Groningen. Mavo, havo, atheneum en gymnasium te Haren met informatie en een prikbord. GroningenIn het vlakke landschap zie je soms verhogingen. Aardgas In 1959 werd in Slochteren een aardgasbel ontdekt. Mijn Bericht=Ik zat hier van 1944 tot1950 op school.

Openbare scholengemeenschap voor Mavo, Havo en Atheneum. En ze heeft een zusje die Pia heet en ook bij ons op school zat. Er wordt tarwe, gerst, aardappelen en suikerbieten verbouwd. Als u lid wilt worden, dan vragen wij u in te stemmen met grondslag en doel van de vereniging. De homepage is grotendeels opgebouwd uit informatie uit de Schoolgids van de C. Nog veel meer Op de foto staan 28 namen De leeftijd moet ong.

Advertenties