Stadswapen

Uit de schoolkrant

Het gekleurde stadswapen van Haarlem is nagetekend door Frank.

Basisschool Haarlemtest Het gekleurde stadswapen van Haarlem is nagetekend door Frank. Elk studiejaar is onderverdeeld in vier blokken van tien weken. Wil je liever buiten de basisschool met de ontwikkeling van kinderen bezig zijn? Bijvoorbeeld bij de educatieve dienst van een museum, een bibliotheek of een uitgeverij? Ook dan is de opleiding Leraar Basisonderwijs een goede basis. In je afstudeerproject en tijdens dat half jaar toon je aan dat je geschikt bent om als leraar aan de slag te gaan. In het vierde jaar werk je aan je afstudeerproject en werk je een half jaar als Leerkracht in Opleiding LIO in de basisschool.

Van het statige gebouw aan de Santpoorterstraat, met zijn lokalen die even hoog waren als breed en lang. Markt; in veel gebouwen zijn tegenwoordig musea gehuisvest. Gebruik resolutie 800x600 voor het beste resultaat.

Ook de kinderen en leerkrachten dragen dit jaar om de beurt hun steentje bij. De panoramafoto is gemaakt door meester Rene de Vries. Met ramen waar je niet door naar buiten kon kijken, omdat ze zo hoog zaten. Op onze nieuwe locatie aan de Verspronckweg hebben we een kinderboerderij! We hebben geiten, schapen, kippen en konijnen! Fijn dat een aantal ouders de boerderij willen onderhouden. Tijdens de theorieweken loop je bovendien één dag per week stage. Een blok bestaat uit zes theorie­weken, twee stageweken, een toetsweek en een themaweek.

Advertenties