ICT-faciliteiten

Uit de schoolkrant

Het is één van de ICT-faciliteiten die in de opleiding benut worden.

Opleiding Pedagogiektest Studenten die nog een doctoraalopleiding volgen, volgen de voor hen bestemde verwijzing. OpvoedadviesEen steunpunt voor iedereen die vragen heeft opvoeding en problemen met en bij kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Het is één van de ICT-faciliteiten die in de opleiding benut worden. Met deze minor specialiseer je je in een bepaald aspect van je toekomstige beroep. Tijdens je opleiding kies je in het tweede of derde jaar een minor. Ook stage lopen is vanaf het eerste jaar verplicht.

Terwijl verveling en saaie zondagen juist prima voor ze zijn. Aandacht voor persoonlijke vorming Je moet als pedagoog sterk in je schoenen staan. Dat eerste is natuurlijk vooral in je eigen belang. Als coach en begeleider heb je volop de tijd om hier aandacht aan te besteden. In het vierde jaar schrijf je je afstudeeropdracht.

Dit steunpunt is niet alleen bedoeld voor ouders, maar voor iedereen die op wat voor manier dan ook, professioneel of privé, te maken heeft met kinderen. Je houdt je immers bezig met zaken die mensen diep in hun bestaan raken. Je werkt in situaties waarin het welzijn van jeugdigen of jong volwassenen bedreigd wordt. Door hun wereld vol flitsende beelden, voortdurende prikkels en door ouders geregeld vermaak, vertonen ze continu zapgedrag.

Advertenties