Uitzendbureau

Uit de schoolkrant

Het is een overeenkomst tussen bedrijf, uitzendbureau en de jongere.

Uitzendbureau Onderwijstest Als je 15 bent, kan je via het deeltijds onderwijs aan de slag in het bedrijfsleven. Dit betekent dat er per jongere een traject opgemaakt wordt gericht naar zijn of haar specifieke noden. In het centrum deeltijds onderwijs CDO hebben wij een jarenlange ervaring met dergelijke zaken. Daarnaast wil Merhaba naambekendheid verwerven alsook duidelijk naar voor brengen dat een allochtone holebigroep een noodzakelijke aanvulling is van het bestaande holebi-aanbod. Het is een overeenkomst tussen bedrijf, uitzendbureau en de jongere.

Je kan ook deelnemen aan alle interne opleidingen bvb. Tot 31 augustus van het jaar waarin je 18 wordt, heb je als jongere zonder meer recht op kinderbijslag. We helpen je om weer plezier te scheppen in leren, wij zetten je op weg naar werk en kunnen samen een traject op poten zetten dat uitzicht geeft op een attest. De eerste twee maanden word je van dichtbij begeleid, daarna draai je voluit mee in het team. Sta je open voor andere Culturen en ben je het eens met de Merhaba-visie.

Om de spanning er nog meer in te houden is er ook een wedstrijd. Tijdens de hele duur van het voortraject wordt er zo individueel mogelijk gewerkt. Wij hebben geen wondermiddelen, maar als je meehelpt en jezelf kansen gunt, dan is er heel veel te doen. Er worden opleidingsstages georganiseerd voor vijf kandidaten per jaar. Het recht op vrije meningsuiting is zeer belangrijk in een democratie, maar er zijn grenzen aan, dit recht mag niet misbruikt worden om haat of geweld te prediken tegen individuen of groepen.

Advertenties