Franstalige.

Uit de schoolkrant

Het is ook mogelijk om een kamer te delen met een Franstalige.

Frans Nederlandstest Het is ook mogelijk om een kamer te delen met een Franstalige. De lessen worden op een leuke en speelse manier gegeven. Mobiele telefoons, Camcorders, Computer, Muziek, Films, Mode, Reizen, Hotels, Vliegtickets, Verblijf. Ceci est notre bibliothèque; ce n'est pas à vendre. Geen vertaling gevonden, gelieve een woord in te geven.

Een mooie oplossing tussen flexibele private en groepslessen in. Wij richten ons dan ook op de dagelijkse situaties. De aangeduide prijzen zijn van toepassing op de in ons centrum gegeven lessen. Prijzen inclusief het basismateriaal en eventuele rapporten voor de werkgever. Individuele lessenVolgens niveau, behoeften en beschikbaarheidEén van onze meest succesvolle programma's.

De lessen kunnen worden gegeven tussen 8 en 22 uur gedurende de week, en 's zaterdags tussen 9 en 18 uur. Duo-lessenHetzelfde principe als private lessen, maar voor twee personen. Betaal niet via Western Union of andere diensten voor contante overboeking. Wij beschikken over een jong en creatief lerarenkorps.

Advertenties