Verslavend,

Uit de schoolkrant

Het is verslavend, erg leuk en maakt leren makkelijk.

Latijn Lerentest Deze uitdrukking wordt gebruikt bij de kroningsceremoniŽn van de paus. Verder hebben we allemaal medelijden met Marloes want die is straalverliefd op Egbert, maar ja, die vindt mij weer zo leuk. De bundel bestaat uit een tekstboek en een hulpboek. Romeinse Rijk @ Geschiedenis EngelsZeer veel informatie met illustraties over het Romeinse Rijk. Je hebt dus meteen alles in huis om van je studie een succes te maken.

Ik vond dat we dan maar de rest van de dag moesten gaan spijbelen om toch nog de stoere slechterikken uit te hangen. Deze inspanning betaalt zich ruimschoots terug als je echt met het woordenboek aan de slag gaat. Je vindt deze woordenlijst, maar nu zonder de alfabetische volgorde, hier opnieuw. Maar dat lukt niet want ze is de enige die dat wil, de rest vindt het gewoon leuk de gangen en trappen te blokkeren. Je docent kijkt je huiswerk na en geeft eventueel extra uitleg. Na Maatschappijleer probeert ze snel beneden te komen. En ik heb bijna besloten naar Turkije te gaan met de kerst, maar dan moet ik eerst nog 500 euro verzinnen.

De cursus is tevens standaard te volgen vanuit 100 andere talen. Het enige waarnaar het Romeinse volk in de keizertijd verlangde. Vervul ons in de morgen met uw liefde, laat ons van blijdschap juichen, al onze dagen. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Toetsen voor beginners en gevorderden en een prikkelend geheugenspel.

Dinsdag was ik vrij en het was geweldig= Met Ellen 's middags afgesproken en we kwamen Gerjon en Auke nog tegen waar we respectievelijk wel en niet nog een terrasje mee pakten. Caesar stap betekende dus een oorlogsverklaring aan de Senaat. Heel geschikt als oefening vlak voor een schoolexamen, of om uit te printen en boven je bed te hangen. Lof der zotheidHet bekendste werk van de humanist Desiderius Erasmus online beschikbaar. Steeds bedenkt ze dat ze toch echt een bureau zou moeten hebben. En Brit heeft een maand geleden ook een doorbraak gehad, namelijk een. Griekse grammatica op het web EngelsEen linkverzameling over klassiek Grieks, vooral de grammatica.

Advertenties