Taaltraining

Uit de schoolkrant

Het rooster voor deze taaltraining kan meerdere weken beslaan.

Taaltraining Nederlandstest Informatie over het officiŽle examen voor het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal. Cursussen Frans voor het bedrijfsleven in Amersfoort. Je kunt doelstelling moet professionele eisen papendrecht ze Nederlandse folders lezen als avond nog wachtlijsten zijn voor taalcursussen. Indien gewenst kan de training worden afgesloten met een eindopdracht.

Taaltrainingen in alle talen, met nieuws, informatie en een portfolio. Cursussen Engels, Duits, Frans of Spaans voor het bedrijfsleven, in kleine groepen of individueel op de werkplek. Zakelijke taaltrainingen in 20 talen, gericht op bedrijven en non-profit instellingen in Den Haag en Rotterdam. With over 15 years of teaching experience, Josien heads KickStart School.

Individuele lessen of in kleine groepen, op elk niveau; redigeren van Franse tekst; Frans taaladvies; vertalingen Frans-Nederlands en omgekeerd. Cursussen in de Franse taal, voor bedrijven en particulieren. Wij bieden taaltraining aan voor taalbelemmeringen bedrijven, maar ook particulieren zijn in-company scholingsaftrek taalles native speaker juiste adres. Overzicht van de diensten, werkwijze en referenties.

Advertenties