Aanvangspakket.

Uit de schoolkrant

Hierboven de pedicurekoffer met instrumenten en het aanvangspakket.

Pedicure Opleidingtest Hierboven de pedicurekoffer met instrumenten en het aanvangspakket. Heb je zelf antiek in huis of ben je benieuwd of iets daadwerkelijk antiek is? Dan is de cursus Antiek echt iets voor jou. Na deze opleiding kun je echter ook flexibel werken. En je bent ge´nteresseerd in personeelszaken en alles wat daarmee samenhangt. Wij garanderen u dan ook een uitstekende opleiding.

Pedicure is een vrij beroep in die zin dat je er geen diploma voor nodig hebt. Fysiologie, Orthopedie en voor zover noodzakelijk Pathologie. Naast het theoriegedeelte bevat deze opleiding 6 praktijkdagen. Het verleden heeft bewezen dat deze filosofie vruchten afwerpt. Het is echter wel verstandig om een opleiding te volgen. Dan krijg je een gerichte training in "bassistisch denken", met alles wa.

Het opleidingsjaar loopt van half september tot begin juni. Wil je leren tekenen? En denk je dat je dit niet kunt? Dan is dit de cursus voor jou! De cursus Vrij tekenen brengt je de basistechnieken die je nodig. Het betreft 4 theorie-examens en 1 praktijkexamen 2 onderdelen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je diploma te halen. Als je zelf je kleding wilt maken of vermaken is het handig als je kunt patroontekenen. Logisch dat je piano wilt leren spelen! De cursus Piano behandelt stap voor stap al.

Advertenties