Basisschool

Uit de schoolkrant

Hij leek mij pienter genoeg om de gewone basisschool te kunnen doen.

Lom Schooltest Hij leek mij pienter genoeg om de gewone basisschool te kunnen doen. Ons advies is ook dat zo'n kind regels en struktuur nodig heeft. Mijn vader vond het ook heel erg dat ik naar die school ging. Zorg is niet bij uitstek een forte van het voortgezet onderwijs. Onze school ligt in een rustige bosrijke omgeving ten noorden van het centrum van Almelo. Mijn zoon vertoonde dezelfde problematiek als Uw zoon.

De expertise is gebundeld op een school of een centrale dienst. Individuele scholen doen een beroep op deze expertise bij het verzorgen van specifieke zorg. Kunsten met goed gevolg aflegde in een Belgische school. Wij dachten ook dat het met wat ouder worden wel over zou gaan, maar niet dus. Om u de weg te wijzen binnen onze school hangt er aan de muur tegenover de voordeur een plattegrond van de school. Het getuigenis werd redactioneel haast niet gewijzigd.

Hoe gaat het met Negesty in Suriname? Schoolwijs zocht Negesty daar op. Mocht U nog vragen hebben, dan kunt U deze naar het bovenstaande adres mailen. Maar ik persoonlijk heb nooit aan zijn kunnen getwijfeld. Onze zoon van 8 jaar heeft precies het zelfde probleem. Toen kwam de overgang naar de LTS, terug naar het gewone onderwijs. En als leerlingen het niet kunnen, gaan ze misschien wel raar gedrag vertonen. Daar is hij goed op zijn kunnen onderzocht en hieruit bleek dat er met Bram geen enkel probleem was. Nu kan hij zich goed bij de les houden en is hij veel aangenamer in de omgang.

Wij constateerden dit echter al op eerdere leeftijd 4. Je ziet vaak dat kinderen als ze eenmaal hier zitten, heel normaal doen. Gelukkig kan ik met het dienstencentrum wat terugverdienen. Maar het voortgezet onderwijs heeft wel landelijke regels. Dat kost me wat zweet maar ik doe het wel, desnoods met spellingsfouten. Weet iemand waar ik professionele hulp op afstand kan krijgen? Na een begin-analyse in Nederland. Maar het kan ook een stuwmeer van probleemgevallen worden.

Er wordt getwijfeld aan de feitelijke juistheid van een of meer onderdelen van dit artikel. Dan weet je ook voor je zelf dat je geen fout maakt. De Bosrand wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer en fietsers.

Advertenties