Economie

Uit de schoolkrant

Ik kon ook niks van economie en ik heb in eerste kan lessen bij medaxis gevolgd.

Bijles Economietest Ik kon ook niks van economie en ik heb in eerste kan lessen bij medaxis gevolgd. Mexx, Polar Bear, My Diary, Turnover, InWear, Part Two, Homeless. Waarschijnlijk waren die lessen heel gemakkelijk voor diegenen die altijd economie gehad hebben int middelbaar. Dit is het enige vak waar ik zo'n problemen mee heb dus dan is het misschien wel het proberen waard. Ik geef bijles voor alle vakken van het lager onderwijs.

Bijles wiskunde, fysica of chemie Vlaams Brabant. In originele verpakking met alle toebehoren en 2de batterij. Problemen met wiskunde, economie, informatica of Engels? Als Handelsingenieur in de Beleidsinformatica heb ik hier een ruime ervaring mee, en help ik graag deze problemen op te lossen. Firma verkoop tweedehandse en nieuwe retour toestellen met garantie. Mobiele telefoons, Camcorders, Computer, Muziek, Films, Mode, Reizen, Hotels, Vliegtickets, Verblijf. Als je gepest wordt, dan moet je dit zo snel mogelijk melden.

Ik vind het ook heel duur maar heb al aan een paar vrienden uitleg gevraagd maar ze hebben mij niet veel wijzer kunnen maken. Ze zorgen ook dat hun lessen niet samenvallen met je lessen op de unif, dus dat is ook wel handig. Er zijn momenteel 0 gebruikers en 14 gasten online.

Advertenties