Schoolplan

Uit de schoolkrant

Ik zie dat weinig ouders zich intensief in het schoolplan verdiepen.

Online Schooltest Nieuwe mailinglists kunnen alleen aangekondigd worden in de rubrieken Algemeen en Gezellug. Hoe hoog je scoort vind ik niet zo interessant, want blijkt maar weer dat je nooit alle 8 goed heb. Deze rubriek is speciaal in het leven geroepen om de overige rubrieken te ontlasten. Er verschijnt bij al deze handelingen een stukje code BBcode in je tekst.

Zodra wij het geld binnen hebben, mailen wij u de draad. Ook praktische aspecten als de lestijden, het aantal studiedagen in een jaar, de manier waarop ADV-dagen worden ingevuld en de wijze waarop het overblijven is geregeld, hebben we bekeken. Het onderwijs hecht waarde aan schoonheid, creativiteit en beweging, want behalve een hoofd heeft de mens ook hart en handen. Het zijn hele leuke filmpjes, maar ze zijn zo klein in beeld.

Dat kan lastig zijn, wanneer je een hele discussie van begin tot eind nog eens na wilt lezen. Zelf een keer vreselijk de mist in gegaan met het downloaden van zogenaamde codec die ik nodig had. Op gearchiveerde discussies kan niet meer gereageerd worden. Had zelf als score 7 van 8 en terwijl ik in de meeste gevallen de policy's had gelezen. Kinderen kiezen zelf wat ze gaan doen, maar de leerkracht begeleidt ze wel.

Advertenties