Gerefomeerde

Uit de schoolkrant

Instelling voor voortgezet onderwijs op gerefomeerde grondslag.

Onderwijs Scholentest Schoolgids, geschiedenis van de school en activiteiten. Over de historie en de identiteit van de school, de activiteiten en er is een gastenboek. Met informatie over de school te Spijkenisse, maandbrief, een leerlingenraad en een webcam. Informatie over de locaties, met nieuws en iets over de activiteiten.

Met informatie over de docenten en leerlingen, er is een interactief gedeelte en een fotoarchief. Met informatie over de school en de doelstellingen. Voor kinderen een ingrijpende gebeurtenis en voor ouders ook niet eenvoudig. Met nieuws over de activiteiten en informatie over de school. Informatie over dit zelfstandig gymnasium te Gouda. Algemene informatie, lestijden, nieuws en bereikbaarheid van dit gymnasium in Heeswijk.

Met algemene informatie, de schoolsoorten,een jaaragenda en een schoolkrant. Met een welkomstwoord en informatie over de locaties en de school. Gymnasium, atheneum, havo en mavo in Bergen op Zoom, vmbo in Ossendrecht en vmbo, mavo, ivbo in Steenbergen. Met informatie over de school, de activiteiten en het bestuur van de oudervereniging. Met informatie, de locaties, nieuws en een schoolgids. Met informatie en nieuws over de school, en er is een mediatheek.

Advertenties