Intercultureel

Uit de schoolkrant

Intercultureel onderwijs eigen taal op de basisschool.

Medewerkster School Bussumtest Nieuws en informatie over Blaricum, Eemnes, Laren, Huizen en Hilversum? Houd ons op de hoogte. Wij gaan verder met Buongiorno! nieuw, Italiaans voor beginners. Wij hebben vanaf 20 april weer plaats voor een stagiair. Humor en Humoristen in de Bibliotheek Dietse Letteren.

Theresialyceum in Tilburg, aan leesbevordering wordt gewerkt. Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen. Het doel is om uiteindelijk een goed lopend gesprek te kunnen voeren in het Italiaans. Manja Heerze reageert op het forum van Bart van der Leeuw op blz. Spreekt en schrijft uitstekend Nederlands, Engels is en pré.

Deze cursus is uitermate geschikt voor diegenen, die weinig of geen kennis hebben van de Engelse taal en hier graag verandering in willen brengen. De Kern, leesboek voor de hoogste klassen samen met dr. Goede beheersing van de nederlandse en engelse taal, collegialiteit en interesse in het vakgebied. Robinson Crusoe in Nederland, een bijdrage tot de geschiedenis van de roman in de XVIIIe eeuw. In het bezit van eigen vervoer Auto, zonder dit heeft solliciteren geen zin. Dit is een cursus voor diegenen, die nog niets of bijna niets van de Spaanse taal weten.

Advertenties