Informatie

Uit de schoolkrant

Interesse in deze opleiding vraag dan online informatie aan .

Opleiding Dierverzorgingtest Renisa is de onmisbare opleiding om een professionele zelfstandige onderneming te starten binnen de hondenbranche. Ik heb op dit moment dus een mannetje, althans daar ga ik nog steeds vanuit. Hoger Beroepsonderwijs zoals de Hogere Agrarische School, Lerarenopleiding of Diermanagement na extra voorbereiding op de HAS. Voor mijn 10e verjaardag kreeg ik een waterschildpadje. Interesse in deze opleiding vraag dan online informatie aan . Ik zal me even kort voorstellen en ook even van de gelegenheid gebruik maken om mijn collectie "voor te stellen".

Vorig jaar kocht ik voor een project op school, opleiding kleuteronderwijs, Thema konijn of Cavia, als vervanging 2 waterschildpadjes Quick en Flipke. Ik kom tot de ontdekking dat ik hier nog niet gepost heb en zal er nu verandering in brengen. Ik woon in Tiel in een flat met het mooiste uitzicht van de stad al zeg ik het zelf. Momenteel ben ik werkzaam als manager in een supermarkt , maar dat kan zomaar veranderen. Ik zou er drie krijgen maar door de hete zomer jaja, die hebben we ook nog wel gehad zijn er twee van een ander nest overleden.

Aangezien ik hier net kom kijken vind ik het wel zo netjes om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Niels, wonende in Arnhem en 25 jaar jong. Python molurus bivittatus Wildkleur Tijgerpython, Het.

Advertenties