Administratief

Uit de schoolkrant

Je kunt na de opleiding Administratief medewerker vele kanten op, bijvoorbeeld als administratief of secretarieel medewerker.

Administratief Opleidingtest Indien jij bij ons als trainee bij je toekomstige werkgever aan de slag gaat betalen wij je een marktconform salaris. Zoals een auto draait op benzine of gas, zo draait het bedrijfsleven op informatie. Volg een cursus bij het IPD, mondelinge cursusen bij u in de buurt. In deze deelkwalificatie gaat het om het inwinnen en verstrekken van zakelijke informatie, het afhandelen van telefoongesprekken en het uitvoeren van receptionele taken. Dit vak is erg kennis intensief en naarmate je dus meer ervaring krijgt zal je salaris toenemen.

Het juist invoeren en verwerken van die informatie staat centraal in deze deelkwalificatie. Voor het behalen van het volledige diploma moet je bij dit examenvak minimaal 120 aanslagen per minuut halen. Bel of mail Learnit voor de planning van deze training.

Omdat je ook administratieve werkzaamheden zult verrichten, komt het goed van pas als je snel en accuraat kunt typen op de computer. Wij zijn er bijzonder trots op dat slechts weinig deelnemers van deze garantie gebruik hoeven te maken. Tijdens deze cursus wordt gebruikgemaakt van Engelstalig cursusmateriaal. Bij overzicht van vrijstellingen zie je voor welke deelkwalificatie je vrijstelling kunt krijgen als je in het bezit bent van een diploma. Je kunt tevens in aanmerking komen voor vrijstelling voor de opdrachten uit het praktijkwerkboek die tot je dagelijkse werkzaamheden behoren.

Advertenties