Uitdrukking.

Uit de schoolkrant

Los de dagelijkse rebus open leer steeds een nieuwe Nederlandse uitdrukking.

Nederlandstest Nederlands is de officiŽle taal in Nederland, Vlaanderen en Suriname. In de Thema's worden diverse onderwerpen uitgelicht. Nederlands leren op afstand, wanneer het u uitkomt, met of zonder docent, achter uw eigen computer thuis, op school, in de bibliotheek of op uw werkplek.

Los de dagelijkse rebus open leer steeds een nieuwe Nederlandse uitdrukking. Altijd uw woordenboek bij de hand met het woordenboek voor uw pocket-pc. Geschiedenis van de Nederlandse taalVan Het Gotisch en Oudnederlands tot het Poldernederlands. Kinderen ontdekken de schatten uit de jeugd van hun grootouders en staan oog in oog met hun eigen helden. Taalgids Learn OnlineJe vindt hier uitleg van de Nederlandse spelling en grammatica met veel duidelijke voorbeelden.

Informatie, ondersteuning en advies bij internationale activiteiten rond volks-gezondheid, zorg en welzijn. John Piek's Taal-LinksHandige links, voor mensen die zich op de ťťn of andere manier met taal bezighouden. De juiste schrijfwijze met de nieuwste Van Dale Spellingcorrector. De tentoonstelling is een feest van herkenning voor jong en oud. Vind het juiste woord in het downloadbare pocketwoordenboek.

Advertenties