Lot-et-Garonne

Uit de schoolkrant

Lot-et-Garonne is gelegen in de Zuid-west Frankrijk, ca.

Frans Frankrijktest Lot-et-Garonne is gelegen in de Zuid-west Frankrijk, ca. Er is een zwembad aanwezig die grenst aan een prachtig terras met palmbomen. Inzicht hebben in hoe cultuur en politiek verweven zijn in Frankrijk. Het examen sluit aan bij de beoogde eindcompetenties. BegincompetentiesBehoorlijke kennis hebben van de Franse taal en van geschiedenis.

EindcompetentiesEen goed inzicht hebben in de belangrijkste historische feiten en ontwikkelingen die zich in Frankrijk hebben voorgedaan, sinds de Romeinse periode tot op heden. Een prachtig klassiek Napoleon I kasteel gelegen op 7 ha. Begrijpen hoezeer de Franse geschiedenis nawerkt in de Franse samenleving vandaag. In heel het land komt het in de buitenweken tot kleine of grotere rellen. Kennis van de belangrijkste historische feiten en ontwikkelingen in Frankrijk in verband kunnen brengen met diverse andere vakken o.

SitueringDit basisvak wil studenten parate kennis bijbrengen en hun Franse taalvaardigheid bevorderen. StudiebegeleidingVoor specifieke vragen kan men terecht op de spreekuren van de docent. Er is een zwembad aanwezig, een omheinde tuin en een overdekt terras. Kasteelverblijf met mogelijkheid voor familiefeest en bruiloft.

Advertenties