Studievoorlichter

Uit de schoolkrant

Middelbare scholen benaderen hiervoor zelf hun oud-leerlingen, maar de studievoorlichter stelt het op prijs om van deze activiteiten op de hoogte gehouden te worden.

Leerlingtest Middelbare scholen benaderen hiervoor zelf hun oud-leerlingen, maar de studievoorlichter stelt het op prijs om van deze activiteiten op de hoogte gehouden te worden. Passie slechts een list om het heil bekend te maken. Natuurlijk wordt deze interpretatie niet door iedereen gedeeld.

Met het Evangelie van Judas lijkt dat niet het geval. Het Hoornbeeck College was donderdag niet bereikbaar voor commentaar. Zeven studenten bloggen over studie, werk, reizen, sport, vrienden, kortom, over het studentenleven. Mia deponeert haar buit in een kluis in de Citybank in New York. De vondst van een onbekend evangelie is bijzonder, maar niet uniek. Gomorra in werkelijkheid de ware ingewijden waren.

Niet alleen in het speciaal basis onderwijs, maar ook in het regulier basisonderwijs kunnen zwakke rekenaars profiteren van de opbrengsten van het project. Openbaring aan Jacobus ook bekend uit Nag Hammadi Codex V. De Taaltrapeze sluit met leerdoelen en doorgaande leerlijnen aan bij de kerndoelen basisonderwijs en de kerndoelen voortgezet speciaal onderwijs.

Advertenties