Vertrouwd

Uit de schoolkrant

Na de cursus zult u zich meer vertrouwd voelen met de Franse taal.

Taalcursus Franstest Je doel is je kennis van het Frans zo snel mogelijk naar een hoger niveau brengen. De vier cassettes of cd's die je ontvangt bij de cursus zijn onmisbaar bij het aanleren van de juiste uitspraak. Na de cursus zult u zich meer vertrouwd voelen met de Franse taal.

Het Frans is een van de belangrijkste talen binnen de EU. Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je opleiding besteedt. Het unieke aan deze zelfstudiemethode is dat je Frans kunt leren waar en wanneer je maarwilt. Voor beginners en gevorderden, met en zonder begeleiding.

Voor het studiepakket Frans voor gevorderden is basiskennis van de Franse taal gewenst. Het is verslavend, erg leuk en maakt leren makkelijk. Bijvoorbeeld verkregen door het studiepakket Frans voor beginners. De acht cassettes of cd's die je ontvangt bij de cursus zijn onmisbaar bij het aanleren van de juiste uitspraak. En spreek je het Frans straks zoals de Fransen zelf. Toetsen voor beginners en gevorderden en een prikkelend geheugenspel.

Advertenties