Studieprogramma

Uit de schoolkrant

Na deze cursus kun je het verkorte studieprogramma van de cursus Basisdiploma boekhouden (BDB) volgen.

Studie Boekhoudentest Steeds meer mensen kiezen voor een praktijkgerichte opleiding. De op de meegeleverde cd-rom opgenomen beginsituatie van een bedrijf vormt het uitgangspunt voor de voorbeelden, oefenopdrachten en inzendopdrachten in de schriftelijke leerstof. DuurU kunt kiezen uit een avondopleiding 10 avonden een dagopleiding 5 dagen of een zaterdagopleiding 5 zaterdagen.

De uitwerking van de opdracht wordt beoordeeld door je docent. Bij de cursus ontvang je een cd-rom waarin een beginsituatie van een bedrijf is beschreven. VooropleidingVoor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Dus gemakkelijk te combineren met je overige activiteiten. De vaardigheden die je je bij deze opleiding eigen maakt, zijn zeer gewild bij een groot aantal werkgevers. Na het volgen van de cursus bent u in staat om zelf een eenvoudige administratie te voeren, of op een boekhoudkundige afdeling te werken in een ondersteunende functie. Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig.

Advertenties