Kleinkinderen

Uit de schoolkrant

Naar mijn kleinkinderen kan ik nu hartelijk en stevig zijn.

Kinderen Opvoedentest Ik wist niet hoe ik goedhartigheid aan stevigheid kon verbinden. Categorie waarbinnen het boek valt conform de gestandariseerde NUR-indeling Nederlandstalige Uni. Terwijl verveling en saaie zondagen juist prima voor ze zijn. Een recente ontwikkeling is dat meisjes hun schaamlippen willen laten corrigeren naar het voorbeeld van porno-sterren. Olllo is een mobiele dating-dienst voor 18 jaar en ouder. Microsoft belegde een presentatie voor Ouders Online, en liet ons zien wat Windows Vista kan betekenen voor ouders.

De taalkundigen Nadia Eversteijn en Henk Boeke vertellen waarom voorlezen zo goed is voor de taalontwikkeling, en hoe je dat het beste kunt aanpakken in de praktijk. Zo is er minder kans op complicaties bij de bevalling. Thessa Sambou pleit voor een nieuwe feministische stroming, die volgens haar zal leiden tot een terugkeer naar huis en haard. Alles opschrijven en uitwerken zijn zeer goede hulpmiddelen. Balkenende is elke vorm van fatsoen volledig kwijt. Balkenende is de schofterigheid voorbij ! Ik schop hem recht uit mijn familie leven. Als ouder blijf je onzeker of je het wel juist doet. Deze worden gehouden op diverse lokaties in Noord-Holland.

Hoe zou dat toch komen? Ietje Heybroek bespreekt de valkuilen. Sommige consultatiebureaus vinden thee met suiker "uit den boze". Krijg je nog meer kritiek, dan wordt dit alles versterkt. Het gaat hard met de overheid opvoeding in Nederland. Een Europees uniek 13-cijferig productnummer European Article Number om producten te identifi. Opvang op school vanaf augustus? Was het maar waar! Martine Borgdorff en Justine Pardoen analyseren het probleem en bekijken de oplossingen. Want als je niet ambitieus bent, hoor je er niet bij.

Lees hier het jury-rapport en de uitslag van onze prijsvraag. Ervaringsverhalen van ouders met een bijzonder kind. Maar hoe moet dat dan met het ontbijt? Lastig! Maar simpel oplosbaar. Informatief en super-handig! Met onmisbare informatie en de nieuwste snufjes op agendagebied. Uit protest gaat men dan juist het tegenovergestelde willen doen. Is dit spel wel geschikt voor mijn kind? En hoe beperk ik de speeltijd? Dat soort vragen wordt de laatste tijd steeds vaker gesteld. Waar in het verleden de autonomie van het gezin bijna onaantastbaar leek, kiest de huidige regering voor een andere benadering .

Hoe vertel je het kerstverhaal? Volgens het evangelie van Lucas, als spannend verhaal, of als hilarische klucht? Ons overzicht van kinderbijbels helpt u op weg. Het is echter niet uitgesloten dat ook tieners ermee gaan experimenteren. Onmisbaar voor iedereen die werk en moederschap wil combineren. Zijn die gevoelens sterk genoeg, dan ontstaat tegenwerking. Daarvoor moet je ze uitdagen een bepaald doel te bereiken. Het zal nog wel één of wellicht enkele jaren zo doorgaan, totdat de bom barst. Vandaar dat we nu eens aandacht besteden aan games voor handhelds. Je kunt daarbij gebruik maken van de ervaring van onderwijsgevenden, psychologen en andere experts.

Advertenties