Beeldschermexamen

Uit de schoolkrant

Naast de landelijke vaarbewijs examens is er nu ook de mogelijkheid om op afspraak individueel beeldschermexamen te doen.

Vaarbewijs Examenstest Als iemand daar een ander idee over heeft, hoor ik dat graag. Het examen begint om 13 30 uur en duurt 60 minuten. Antwoordno 110 Beste Herm,Hiervan heb ik geen verstand. Bijdrage mag ik 4 pk achter mijn zodiac? ik ben 13 jaar.

Antwoordno 90 Beste Jannie,Informeer hiervoor bij een wat grotere watersportzaak, die ook marifoons verkopen. Bijdrage Ik overweeg een nieuwe marifoon met DSC te kopen. Antwoordno 141 Nee, de eisen zijn sindsdien flink aangepast.

Antwoordno 111 Beste Dennis,Volgens mij is het nog steeds een sleepboot om te zien. Kan je meevaren met iemand die wel kan varen maar gezakt is! Kunnen jullie beide wat leren. Bijdrage Mijn marifoon is onlangs ter ziele gegaan en ik schaf maandag a. Er zijn twee certificaten, Basiscertificaat Marifonie en Marcom-B. Maar bij onderzeil varen, moet dit toplicht uitgeschakeld worden. Antwoordno 113 Beste Hans,Informeer hierover bij de Vamex.

Advertenties