Afgestudeerden

Uit de schoolkrant

Navraag bij onze afgestudeerden leert dat de opleiding tal van jobuitwegen biedt.

Marketingcommunicatie Opleidingtest Navraag bij onze afgestudeerden leert dat de opleiding tal van jobuitwegen biedt. Verscheidene afgestudeerden gaan in deze sector aan de slag als strateeg, consultant of stafmedewerker. Sommige opleidingen zijn gelijklopend over de provinciegrenzen heen, terwijl vorming die streekkennis vereist voornamelijk door de provincies zelf wordt georganiseerd.

Voor werknemers uit deze sector is bijblijven de boodschap. Je wil je zeker niet vastkluisteren aan je tafel, totdat ze je het werk op een schoteltje komen aanbieden. Nieuwe projecten en initiatieven volgen elkaar in razendsnel tempo op en steeds meer mensen vinden de weg naar Vlaanderen om te wandelen of te fietsen, om lekker te eten of deel te nemen aan een evenement. Fitness First, Herman Van Driessche SVS, Gert Van Goolen Sport. Onze hoofddoelstelling is immers studenten zo op te leiden, dat ze reeds op de eerste dag van hun stage als een volwaardig lid van het stagebedrijf kunnen meedraaien. Dit programma helpt u een antwoord op deze uitdaging te formuleren.

Dit kan onder meer door het volgen van vorming die inspeelt op de wijzigingen in het toeristische landschap. In het derde jaar leer je geheel zelfstandig werken en dan ben je klaar voor de arbeidsmarkt. De oefening betreft een kwantitatieve analyse van een webforum teneinde zogenaamde E-fluentials te identificeren.

Advertenties