Nederlands

Uit de schoolkrant

Nederlands heeft in Suriname steeds meer terrein gewonnen.

Nederlands Lerentest Cursussen en opleidingen voor vrije tijd en beroep. Dialecten, minderheidstalen en regionale talen die in Nederland worden gesproken. Taaltrainingen bij Elycio Talen Taaltraining taalcursus en . En dan nu problemen met de financiering van Verdonks plannen. Maar zo'n poging in een Turks koffiehuis leek me wel wat. Learn Online werkt uitsluitend met bevoegde docenten.

Ik wil een ander groepsabonnement dan Learn Online aanbiedt. Taaltrainingen op maat voor bedrijfsleven en overheid. Als het wachtwoord niet meer geldig is, wordt het automatisch stopgezet. Destijds vond ik het al een rare opmerking, een eye-opener. Het gevolg was dat ik die avond met de bloemen van Henk Kamp naar huis vertrok. Leer in korte tijd je favoriete taal spreken, verstaan, lezen en begrijpen.

Er is een fout gemaakt, en fouten zou je kunnen herstellen. Nederlanders en zijn we volgens de grondwet allemaal gelijk. In Nederland volgde zij les taalcursus voor buitenlanders. De lessen beginnen op het laagste niveau en werken stap voor stap door de stof.

Advertenties