Droombaan.

Uit de schoolkrant

Nu de volgende stap in uw carriere. Vind hier uw droombaan.

Onderwijs Baantest Nu de volgende stap in uw carriere? Vind hier uw droombaan. Olieproducerende landen die ruziŽn over de dalende dollar. Voor de leukste bijbaan bij jou in de buurt! Veel vacatures voor studenten. Of we daarmee toekomstige bezuinigingsrondes voorkomen is nog maar de vraag. De stakingsbereidheid onder het onderwijspersoneel was volgens de bonden groot. Nu zijn milieuzorg en bouwen twee verschillende afdelingen met kennelijk hoge schotten daartussen.

Volgens de bonden was de stakingsbereidheid onder het onderwijspersoneel groot om de eisen ingewilligd te krijgen. De begroting voor 2008 en de meerjarenbegroting voor 2009 tot en met 2011 zijn sluitend waarmee de gemeente Aalsmeer aan de eis van Provincie Noord-Holland kan voldoen. De aangekondigde stakingsacties in het voortgezet onderwijs gaan niet door. In onze Algemene Beschouwingen pleitten wij voor een integrale benadering van duurzaamheid in de bouw. Nieuwe dvd-box met de tien mooiste speelfilms volgens de Volkskrant. De drukjacht op wilde zwijnen op de Veluwe mag voorlopig niet doorgaan. Alle vacaturebanken bij elkaar Ga snel naar het Vacature Overzicht. Zeker nu blijkt dat een kwart plaatselijk niet bevoegd is.

De vakbonden hebben woensdag bekendgemaakt dat de VO-raad, die de werkgevers vertegenwoordigt, de eisen van de bonden op het allerlaatste moment heeft ingewilligd. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Hier vind je alle informatie over open dagen van lerarenopleidingen bij jou in de buurt. Gelukkig waren de gesprekken tussen de heren vertrouwelijk.

Advertenties