EngelsOefeningen

Uit de schoolkrant

Oefeningen op het web EngelsOefeningen in het Duits op verschillende niveaus.

Lerarenopleiding Duitstest Na deze opleiding kun je echter ook flexibel werken. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder t. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder l. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder q. Iedereen denkt wel met plezier terug aan een bepaalde leuke leraar of lerares uit zijn middelbare schoolperiode.

Deze opleiding valt samen met de opleiding onder b. Studenten die al in het bezit zijn van een lesbevoegdheid lopen meestal één stage. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder o. Tot en met 31 augustus 2007 omvat de faculteit der Letteren tevens de volgende opleidingen leidend tot het doctoraalexamen. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit.

Per 1 september 2007 komt de vijfde titel van deze bijlage te vervallen; per 1 september 2010 komt de vierde titel van deze bijlage te vervallen. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder w. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder f. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder e. Voor het opstellen van je schriftelijke aanvraag kun je gebruikmaken van de Voorbeeldbrief Examencommissie.

Advertenties