Benvloedt

Uit de schoolkrant

Ontdek hoe mensen keuzes maken Leer hoe de economie jou benvloedt en bijna alles om je heen.

Economie Boektest Ontdek hoe mensen keuzes maken Leer hoe de economie jou benvloedt en bijna alles om je heen. De Nederlandsche Bank DNB is tekortgeschoten in het toezicht op Van der Hoop Bankiers. De fotografen van de Beeldbank krijgen een thema en gaan daarmee op pad. Hoe bereiken mensen de hoogste mate van geluk in een were. Amerika verliest in rap tempo de mondiale slag om het talent. Reflexiviteit houdt het besef in, dat denkbeelden en verwachtingen invloed uitoefenen op ons feitelijk handelen.

De familie Goddijn heeft waarschijnlijk een mooie fles champagne opengetrokken. Gallup, bekend van de peilingen rond de Amerikaanse verkiezingen. Serieuze singles Doe de PARSHIP-test en vind je grote liefde. Bekijk de beste foto's van de eerste proefaflevering. TomTom bestuursvoorzitter Harold Goddijn, zijn vrouw Corinne en andere directieleden verkopen 14 miljoen aandelen aan institutionele beleggers. Dat is de hoogste kwartaalomzet ooit, zo blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van het CBS, het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Onze eigen creativiteit is nu de grootste bron van waardecreatie. Ziekenhuizen moeten gaan meebetalen aan schadeclaims van patiŽnten. Welke politicus verkoopt onzin? Laat van u horen in de bullshitbingo.

Advertenties