Ontstaan

Uit de schoolkrant

Ontstaan door een fusie van vijf scholen in de wijk Escamp.

Vmbo Scholen Zuid Hollandtest Met algemene informatie, de schoolsoorten,een jaaragenda en een schoolkrant. Met informatie over de geschiedenis van de school, activiteiten en het onderwijs. Biedt Nederlands onderwijs en heeft daarnaast twee internationale en twee tweetalige afdelingen.

Met informatie over de school, nieuws, er is een agenda en een gastenboek. De roeiwedstrijd in volle gang, met de Erasmusbrug op de achtergrond. Informatie over dit zelfstandig gymnasium te Gouda. Met informatie over de school, de roosters en de vakken, ook is er een forum. Algemene informatie, nieuws, over de schoolstructuur en een forum. Met een fotoboek, mededelingen, en informatie over het leerlingenbestuur.

Docent Creatieve Vorming + Practische Sector OriŽntatie op een leuke LWOO-school in Utrecht, 0,6 fte. Biedt informatie over de uitgangspunten van het Dalton-onderwijs. Informatie over het Daltononderwijs, heeft als uitgangspunt dat het onderwijs een belangrijk onderdeel vormt van de totale opvoeding tot volwassenheid.

Advertenties